Vistas un paprikas čili ar rīsiem
Ātri pagatavojama recepte pusdienām vai vakariņām – vistas un paprikas čili ar rīsiem. Viens, divi un gatavs. Lai labi garšo!
Recepte
Daudzums
2
porcijas1 porc.kalorijas
483
kcalSastāvdaļas
Vistas šķiņķīši (atkauloti, bez ādas) 200 g
Paprika 150 g
Konservēta kukurūza 150 g
Saldā čili mērce 25 g
Sarkanie rīsi* 125 g
Izsmidzināmā eļļa
Pagatavošana
- Vistas šķiņķīšus un papriku sagriež nelielos gabaliņos.
- Pannā karsē 2 pūtienus eļļas, apcep gaļu.
- Pievieno papriku un kukurūzu, sutina līdz paprika mīksta.
- Pievieno saldo čili mērci, uzkarsē.
- Novāra rīsus atbilstoši ražotāja norādījumiem.
- Rīsus pasniedz ar gaļas un dārzeņu čili mērci.
Piezīmes
- * Rekomendēju izvēlēties sarkanos rīsus vai brūnos rīsus – tajos būs vairāk šķiedrvielu! Tikai jāņem vērā, ka šie rīsi vārās ievērojami ilgāk.