fbpx
0

Šokolādes biskvīta un krēma deserts

Deserts ar maigu šokolādes biskvītu, vienkārši un ātri pagatavojams.

Recepte

Daudzums

2

porcijas
1 porc.kalorijas

326

kcal

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu kviešu milti 40 g

  • Olas 2 gab.

  • Kakao 5 g

  • Kulinārijas biezpiens 300 g

  • Grieķu jogurts 150 g

  • Avenes 150 g

  • Saldinātājs biskvītam un krēmam atbilstoši 20 g cukura

Pagatavošana

  • Olas dzeltenumu atdala no baltuma.
  • Baltumam pievieno šķipsniņu sāls un sakuļ stingrās putās.
  • Dzeltenumus samaisa ar kakao, saldinātāju un miltiem, pievieno olbaltuma putas.
  • Izlīdzina iegūto mīklu pa cepampannu un cep krāsnī 180 0C 15 min.
  • Gatavo krēmu no kulinārijas biezpiena un jogurta, pievieno saldinātāju.
  • Biskvītu sagriež nelielos gabaliņos un pasniedz ar biezpiena krēmu un avenēm (avenes var iejaukt arī krēmā).

Līdzīgi ieraksti