Šokolādes biskvīta un krēma deserts
Deserts ar maigu šokolādes biskvītu, vienkārši un ātri pagatavojams.
Recepte
Daudzums
2
porcijas1 porc.kalorijas
326
kcalSastāvdaļas
Pilngraudu kviešu milti 40 g
Olas 2 gab.
Kakao 5 g
Kulinārijas biezpiens 300 g
Grieķu jogurts 150 g
Avenes 150 g
Saldinātājs biskvītam un krēmam atbilstoši 20 g cukura
Pagatavošana
- Olas dzeltenumu atdala no baltuma.
- Baltumam pievieno šķipsniņu sāls un sakuļ stingrās putās.
- Dzeltenumus samaisa ar kakao, saldinātāju un miltiem, pievieno olbaltuma putas.
- Izlīdzina iegūto mīklu pa cepampannu un cep krāsnī 180 0C 15 min.
- Gatavo krēmu no kulinārijas biezpiena un jogurta, pievieno saldinātāju.
- Biskvītu sagriež nelielos gabaliņos un pasniedz ar biezpiena krēmu un avenēm (avenes var iejaukt arī krēmā).