Sautējums ar liellopa gaļu
Vienā sautējuma porcijā 473 kcal.
Sastāvdaļas 2 porcijām:
Liellopa šķiņķis* 400 g
Burkāni 200 g
Sīpoli 80 g
Paprika 150 g
Tomāti 150 g
Kartupeļi 150 g
Izsmidzināmā eļļa
Pagatavošana:
✔️ Sagriež gaļu un apcep uz pannas.
✔️ Kad gaļa apcepta, to pārliek katlā, pārlej ar ūdeni un sāk sautēt.
✔️ Pannā apcep burkānu ripiņas un sasmalcinātu sīpolu, pievieno pie gaļas.
✔️ Vienlaicīgi katlā liek arī gabalos sagrieztus kartupeļus.
✔️ Papriku sagriež palielos gabalos, apcep un liek katlā.
✔️Tomātus sagriež un pievieno sautējumam.
✔️Visu kopā sautē līdz kartupeļi mīksti.
* Ja domā par savu figūru, iesaku liellopa gaļai skatīties tauku daudzumu max 7 g/100 g, kalorijas max 160 kcal/100g.
Recepte no Anna Junga Nutrition Veselīga uztura kursa ēdienkartes.
Lai labi garšo!