fbpx
0

Salāti ar tunci

Bundžiņa konservēta tunča radīs iespēju pagatavot visdažādākās maltītes – gan uzkodas, gan kārtīgu pamatēdienu. Tuncis ir universāls – lieliski iederas salātos, uz picas, kopā ar pastu, sautējumos, suši, tortilju pildīšanai, smēriņu pagatavošanai. Šoreiz pavasarīgi salāti ar tunci.

Recepte

Daudzums

2

porcijām
1 porc. kalorijas

205

kcal

Sastāvdaļas

  • Salātlapas (ledus salāts, salātu mix u.tml.) 150g

  • Tomāti 200g

  • Tuncis savā sulā (neņemt eļļā!) 160g

  • Olas 2 gab*

  • Izsmidzināmā eļļa

Pagatavošana

  • Traukā kārto salātlapas, sagrieztu tomātu, tunci un vārītas olas.
  • Visu apsmidzina ar 2 pūtieniem eļļas.

Piezīmes

  • * Vienu vistas olu var aizstāt ar 4 paipalu olām

Līdzīgi ieraksti