Salāti ar tunci
Bundžiņa konservēta tunča radīs iespēju pagatavot visdažādākās maltītes – gan uzkodas, gan kārtīgu pamatēdienu. Tuncis ir universāls – lieliski iederas salātos, uz picas, kopā ar pastu, sautējumos, suši, tortilju pildīšanai, smēriņu pagatavošanai. Šoreiz pavasarīgi salāti ar tunci.
Recepte
Daudzums
2
porcijām1 porc. kalorijas
205
kcalSastāvdaļas
Salātlapas (ledus salāts, salātu mix u.tml.) 150g
Tomāti 200g
Tuncis savā sulā (neņemt eļļā!) 160g
Olas 2 gab*
Izsmidzināmā eļļa
Pagatavošana
- Traukā kārto salātlapas, sagrieztu tomātu, tunci un vārītas olas.
- Visu apsmidzina ar 2 pūtieniem eļļas.
Piezīmes
- * Vienu vistas olu var aizstāt ar 4 paipalu olām