Rupjmaizes kārtojums
Klasisks deserts, kas tik ļoti piestāv novembra mēnesim – rupjmaizes kārtojums.
Recepte
Daudzums
2
porcijas1 porc.kalorijas
291
kcalSastāvdaļas
Rudzu rīvmaize 70 g
Kulinārijas biezpiens* 200 g
Grieķu jogurts 100 g
Banāni 100 g
Dzērvenes 100 g
Saldinātājs (pēc vajadzības)
Vaniļas pilieni
Pagatavošana
- Sablenderē dzērvenes ar banānu.
- Biezpienu samaisa ar jogurtu, pievieno saldinātāju un vaniļu.
- Trauciņā kārto aptuveni pusi biezpiena masas, pusi rīvmaizes, ogu mērci.
- Liek atlikušo biezpiena masu un atlikušo rīvmaizi.
Piezīmes
- * Izmantoju kulinārijas biezpienu krēmveidīgās konsistences dēļ. Var ņemt parastu vājpiena biezpienu un sablenderēt viendabīga masā.