fbpx
rupjmaizes kārtojums
0

Rupjmaizes kārtojums

Klasisks deserts, kas tik ļoti piestāv novembra mēnesim – rupjmaizes kārtojums.

Recepte

Daudzums

2

porcijas
1 porc.kalorijas

291

kcal

Sastāvdaļas

  • Rudzu rīvmaize 70 g

  • Kulinārijas biezpiens* 200 g

  • Grieķu jogurts 100 g

  • Banāni 100 g

  • Dzērvenes 100 g

  • Saldinātājs (pēc vajadzības)

  • Vaniļas pilieni

Pagatavošana

  • Sablenderē dzērvenes ar banānu.
  • Biezpienu samaisa ar jogurtu, pievieno saldinātāju un vaniļu.
  • Trauciņā kārto aptuveni pusi biezpiena masas, pusi rīvmaizes, ogu mērci.
  • Liek atlikušo biezpiena masu un atlikušo rīvmaizi.

Piezīmes

  • * Izmantoju kulinārijas biezpienu krēmveidīgās konsistences dēļ. Var ņemt parastu vājpiena biezpienu un sablenderēt viendabīga masā.

Līdzīgi ieraksti