Kakao muss ar ananasiem
Šoreiz piedāvāju kakao musa recepti ar ananasiem, kura pagatavošanā izmantoti Nutriboom.eu auksti kaltēti ananasi. Šī ir sava veida sadarbība, lai gan drīzāk gribētos to nosaukt par draudzību.
Ar Nutriboom idejas autori Ilzi esam pazīstamas personīgi. Mūsu dzīves ceļi kopā iet jau no skolas laika – kopīgi svētki, pārgājieni, piedzīvojumi. Un lūk, apmēram pirms diviem gadiem, kad pavadījām jauku draudzeņu pēcpusdienu kopā ar saviem mazuļiem, Ilze man un draudzenēm sāka stāstīt par savu lolojumu – Nutriboom ideju. Iedrošinājām Ilzi turpināt iesākto (vismaz ceru, ka tā bija) un šodien redzu, ka Ilzes sapnis par savu uzņēmumu ir realizējies dzīvē.
Patiesi priecājos par draugu sasniegumiem, un vēlos, lai mazajiem ražotājiem, to skaitā arī Nutriboom, izdodas nest savu un Latvijas vārdu pasaulē
Recepte
2
porcijām374
kcalSastāvdaļas
Pilngraudu auzu pārslas 120 g
Vājpiens 0,5 % 200 g
Kakao 8 g
Medus 10 g
Ananass 200 g
Auksti kaltēti ananasi 10 g
Šokolādes skaidiņas 10 g
Saldinātājs (izmantoju atbilstoši 30 g cukura)
Pagatavošana
- Auzu pārslas un pienu sablenderē viendabīgā masā (var arī pārslas pārliet ar pienu, bet tad būs cita konsistence).
- Pievieno kakao un medu.
- Iegūto masu liek divos trauciņos un atstāj ledusskapī uz nakti.
- No rīta kakao musu pārlej ar sablenderētiem ananasiem (pievieno saldinātāju).
- Dekorē ar šokolādes skaidiņām un auksti kaltētiem ananasiem.