fbpx
0

Ābolu – dzērveņu strūdele

5 sastāvdaļas, 30 minūtes un gardums ir gatavs. Strūdeli vari baudīt brokastīs, kafijas pauzē, launagā, celt galdā svētku reizē vai pie vakara tējas.

Recepte

Daudzums

2

porcijām
1 porcijas kalorijas

239

kcal

Sastāvdaļas

  • Āboli 150 g

  • Dzērvenes 60 g

  • Pilngraudu tortilja 120 g

  • Ola 1 gab.

  • Saldinātājs, kanēlis

Pagatavošana

  • Ābolus sagriež nelielos gabaliņos, liek katliņā, pievieno dzērvenes, saldinātāju* un pārlej ar ~70ml ūdens. Karsē līdz āboli sāk izjukt.
  • Ābolu-dzērveņu biezeni ierullē tortiljā, tortilju pārsmērē ar sakultu olu un pārkaisa ar kanēli.
  • Cep cepeškrāsnī 180⁰ C 15 min.

Piezīmes

  • *Kā saldinātāju izmantoju 12 pilienus stēvijas ar vaniļas garšu (salduma ziņā atbilst 48 g cukura). Var izmantot arī citus mazkaloriju saldinātājus, piemēram, eritritolu.

Līdzīgi ieraksti